Yeni Trend: Fonksiyonel Yatak Odası Mobilyası

Yeni Trend: Fonksiyonel Yatak Odası Mobilyası Argimo

Tüm şehrin yorgunluğunu bir an önce atmak istediğimiz için kendimizi evde iken yatak odasına atmak istemekteyiz. Son zamanlarda popüler olan fonksiyonel mobilyalar hem dar alanlar için çözüm olmakta hem de çok yönlü kullanımı olduğu için tercih sebebi olmaktadır. Bu yazımızda fonksiyonel yatak odası mobilyası için seçilebilecek önerilerde bulunacağız.

 1) Ürünlerde Depolama Alanı

Yatak odasında fonksiyonel mobilyalarda depo alanının olması kaçınılmaz bir husustur. Komodinlerde tek raf yerine çift raf olması, karyola olması durumunda istif alanının bulunması, bazalarda ürünlerin saklanacağı alanın olması, dolaplarda düzenleyici bulunması yaşam alanlarını daha kullanışlı hale getirmektedir. Hem aranan ürünün kolay bir şekilde bulunması hem de saklama alanının olması yaşam alanı için fayda sağlayacaktır

2) Fonksiyonu Bulunan Mobilyalar

Mobilya seçiminde günü kurtaran mobilyalar değil uzun zamanlı kullanılacak ve kaliteli malzemeden yapılmış, garantisi bulunan ürünler tercih edilmelidir. Bu mobilyalarda fonksiyonelliğin olması hem alanın daha verimli kullanılmasını sağlayacak hem de pratik çözümler sunacaktır.  Yatak odasında fonksiyonelliği içeren eğer birden çok çocuğa sahip ve odalarınız küçükse yavru yataklı karyola ya da ranza seçimi yapmak kaçınılmaz olacaktır. Argimo’nun sunduğu bu alanda öne çıkan yavrulu karyola ve ranza seçeneklerine linkten ulaşabilirsiniz! Yalnız yavru karyolayı alarak da daha önce alınan ranza ya da karyola içinde fonksiyonellik oluşturabilirsiniz. Bunların yanında katlanır yatak tercihi misafir gelmesi ve alandan tasarruf etmek için kullanılmaktadır.

3) Modüler Mobilya Tercihi

Parçaların en anlamlı ve işlevsel halde kullanılması için oluşturulan modüler mobilyalar kişiselleştirilebilir bir hale getirildiğinden dolayı tercih edilmektedir. Odanın genişliğine göre konumlandırılacak modüler yatak odası mobilyaları özel yaşam alanları için kullanışlıdır.

Tüm bunlar göz önünde bulundurularak fonksiyonel mobilyalar ile yaşam alanınızı işlevsel bir alana dönüştürecektir.

Sonraki gönderi

Karyola Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Argimo
Karyola Temizliği Nasıl Olmalıdır? Argimo

Yorum yazın

Tüm yorumlar yayınlanmadan önce incelenir.

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.