Karyola Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Karyola Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Argimo

Uzun yıllar kullanım amacı ile alınacak olan karyolayı alırken dikkat edilmesi gereken unsurlar vardır.

1) Karyola Ölçüsü

Öncelikle dikkat edilmesi gereken karyolanın konumlandırılacağı alanın ölçüsüdür. Karyolanın ölçüsü konumlanacağı alanı daraltmayacak şekilde seçilmelidir. Eğer alan müsaitse tek kişi de olsanız konforunuza düşkünseniz çift kişilik ölçü alabilirsiniz.

 2) Karyola Malzemesi

Genelde metal ya da ahşaptan üretilen karyolada malzemeye dikkat ederken odanın dekoru göz önüne alınmalı ya da ilk baştan yatak odası dekorasyonu yapılacaksa ona göre tercih edilmelidir. Nostaljik bir hava olmasını isterseniz ferforje karyola seçimi, İskandinav bir tarz yaratmak isterseniz ahşap karyola kaçınılmaz olacaktır.

 3) Depolama Alanı

Çok fazla eşyaya sahipseniz karyola alırken depolama alanı olarak kullanacağınız yeterli miktarda yerden yüksekliği olan ürün tercih edilmesi maksimum fayda sağlayacaktır.

 4) Montajının Kolay Olması

Kullanım kılavuzuna uyularak montajının tek başına bile yapılabileceği bir ürün olmalıdır. Tek başınıza yapamasanız bile montaj desteğinin olduğu karyolalar seçmeniz kolaylık sağlayacaktır.

 5) Karyola Fiyatı

Karyola fiyatları genel olarak ele alınacak olursa geniş fiyat aralığı bulunmaktadır. Burada önemli olan size en doğru karyolayı seçmenizdir. Uzun yıllar boyunca kullanacağınız düşünülerek bütçenizi bir tık zorlayacak olsa da kaliteli malzemeye sahip olan karyola almanız memnun kalmanızı sağlayacaktır.

 6) Karyola Garantisi

Parça kaybolması, üründe deforme olma, renk solması gibi durumlarda düşünülerek ürünün garantisi olup olmadığına mutlaka dikkat edilmelidir. Ekipman desteği sağlayan firmalarla

 7) Karyolaya Uygun Yatak

Yatak ölçüsü küçük ya da büyük olursa rahatsızlık verebilir o yüzden karyola ölçüsü ne ise yatak ölçüsünün de aynı ölçü olmasına dikkat edilmelidir.

Tüm aradığınız özellikteki bütçenize uygun uzun yıllar kullanabileceğiniz ferforje karyola modellerine Argimo.com karyola kategorisinden ulaşabilirsiniz.

Sonraki gönderi

Lata Demiri Nedir, Metal Lata Nedir?
Yeni Trend: Fonksiyonel Yatak Odası Mobilyası Argimo

Yorum yazın

Tüm yorumlar yayınlanmadan önce incelenir.

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.