Yatak Odasına Metalik Dokunuş

Yatak Odasına Metalik Dokunuş

Evimizin en özel alanı olan yatak odasında dekorasyona önem verilmektedir. Öyle ki hem bedenimizin hem de ruhumuzun dinlendiği bu yaşam alanı özel yerlerdendir. Bu alan için doğru seçim yapmak yaşantınızı doğrudan etkileyecektir. Popülaritesi yüksek olan metal yatak odasını oluşturan parçalar son zamanların vazgeçilmezlerindendir. Zaman zaman eski tarz moda olan şeyler günümüzde de ön plana çıkmaktadır. Bazı ürünlerinde hiçbir zaman modası geçmemekte, zamansız parçalar olmaktadır. İşte zamansız olan mobilyaların vazgeçilmezi: metal yatak odası ile yatak odanız dikkatleri üzerine çekecektir.

Günümüzde benimsenen felsefelerin başında minimalizm gelmektedir. Hızlı tüketimin yoğun seviyede olduğu çağımızda tüketimi en aza indirme, alınan ve kullanılan şeylerin faydasının yüksek ve fonksiyonel olması beklenmektedir. Yatak odasında kendisi gösteren minimalizm ile çiftlerde metal karyola seçimi, çocuklara sahip ebeveynler içinde çocuk ranzası seçimi yapılmaktadır.

Ferforje Yatak

Ferah ve göz yormayacak bir alan için hem estetik görünümlü hem de nostaljik ve minimal bir havaya sahip ferforje demir karyolalar, kaliteli malzemesi ile çok uzun yıllar kullanıma imkân tanır. Mevcut eşyalarınıza göre rengini tercih edebileceğiniz, genelde siyah ya da beyaz olan demir yatak modelleri ile şıklık kaçınılmaz olacaktır.

Doğru renk seçimi oldukça önemli bir kriterdir çünkü alan küçükse koyu renk karyola tercih edilmesi, yalnız karyolaya da bağlı olmamakla birlikte odayı daha da küçük gösterebilir.

Hem yetişkinler hem de çocukların kullanacağı tek, çift kişilik ve çocuk karyola modellerine linkten ulaşabilirsiniz.

Çocuk Yatak Odalarında Metal Ranza

Çok çocuklu ailelerde çocuk yatak odalarında ranzalı genç odası tercihi ile hem çocukların kaynaşması sağlanmakta hem de alandan tasarruf edilmektedir.

İlerleyen zamanda karyola olarak da kullanabileceğiniz ranza modelleri tercih edilmesi uzun vadeli bir yatırım olacaktır.  Kız çocuk yatakları ve erkek çocuk odaları için yalnız işlevine, güvenliğine bakılmamakta; farklı renkler, modern modeller tercih edilmektedir.

Modern ve farklı renk, ölçü ve modellerdeki hem karyola hem de ranza modellerine argimo.com adresinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz!

Sonraki gönderi

Karyola Temizliği Nasıl Olmalıdır? Argimo
Ranza Kurulumu Nasıl Yapılır? Argimo

Yorum yazın

Tüm yorumlar yayınlanmadan önce incelenir.

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.