Küçük Odalar İçin Büyük Çözüm: Yavrulu Yatak Karyola

Küçük Odalar İçin Büyük Çözüm: Yavrulu Yatak Karyola Argimo

Dar alanlar için büyük fayda sağlayan yavrulu yataklar adından da anlaşılacağı üzere çekmece sistemi olan iki yatağın üst üste konulması ile oluşturulmuştur. İki kişinin konforlu bir şekilde yatmasını sağlayan yavrulu yatak da alt kısımda bulunan ikinci yatak, gizli şekilde durmakta ve kullanılacağı zaman çekilerek kullanım sağlanmaktadır. Şekli itibari ile derli toplu duran ve fonksiyonel olan bu ürün hem aile bireylerimiz hem de misafir geleceği zaman kolaylıkla kullanıma imkân verir.

Piyasada farklı model ve fiyata sahip olan yavru yataklar gün geçtikçe daha da popülerleşmektedir. Yavrulu yatakların birçok faydası mevcuttur;

  • Kullanılan yatak malzemesine göre vücudunuza üst düzeyde konfor sağlayacaktır.
  • Şık modelleri ile odanızdaki stili tamamlamanıza yardımcıdır.
  • Her yaş için uygundur.
  • Evin birçok alanında kullanılabilir.
  • Kalabalık ailesi ve misafirleri olanlar için kurtarıcıdır.
  • Dar olan odalar için fonksiyonel olması nedeni ile çok uygun bir üründür.
  • Bazı yavrulu yataklarda çekmece mevcuttur, bu sayede ekstra depolama alanı oluşturur.
  • Farklı materyallerde üretilmekte olup evin tarzına göre yavrulu yatak modeli seçilebilir.

Yavrulu yatakların bazı modellerinde altında bulunan yavru yatağın ayakları mevcut olup çekmece alanından yavru yatağı çektikten sonra ayaklarını açarak üst kat ile aynı hizaya getirerek tek kişilik olan ürün, çift kişilik ölçü halinde de kullanılabilir. Bazı modellerde ise alt kısımda bulunan yatak sadece sürgülü olup zemine yakın şekilde kullanım sağlamakta ve üst ve alt kat yatak ayrı ayrı kullanılabilmektedir.

Yavrulu yatak modelleri ilk akla gelen şekildeki gibi sadece karyola değil ranza kategorisin de mevcuttur. Yavrulu ranza ve karyolaların konforu, modeli, kullanılan boyanın kanserojen olmaması ve fiyatı satın alırken önem verdiğimiz kriterler olmaktadır. Yavrulu yatak fiyatları kullanılan materyal ve işçiliğe göre değişmektedir, sağlığınız bu ürün için ilk planda olmalıdır. Yavrulu yatağın kolay taşınabilir olması da hem evin dekorunu değiştireceğimiz zaman hem taşınma durumu olursa taşınma esnasında kolaylık sağlaması için önemli kriterdendir.

Uygun fiyatlı ve uzun yıllar boyunca kullanacağınız fonksiyonel ürünlerden olan yavrulu yatak karyola ve ranza modellerine tek tıkla ulaşabilirsiniz!

Sonraki gönderi

Zarif Tarihsel Bir Dokunuş: Dilsiz Uşak Argimo
Yaşam Alanı Tarzları ile Evinizde Farklılık Yaratın!

Yorum yazın

Tüm yorumlar yayınlanmadan önce incelenir.

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.